Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig murer.

​Konkurrencedygtige priser​

Uddannet murer & ejendomsservicetekniker

Håndværker til store og små opgaver

Skal din facade renoveres

Få en professionel vandskuring

​Leder du efter en professionel murer, der kan hjælpe dig med vandskuring eller facaderenovering? Så er du landet det rette sted. Hos FA Murerfirma står vi klar til at hjælpe. Vores virksomhed er beliggende i Viby J, men vi kører også gerne til Skanderborg, Højbjerg og omegn.

Selvom vi er et lille murerfirma, så kan vi hjælpe med både vandskuring og facaderenovering til konkurrencedygtige priser. Vi har stærke kompetencer inden for faget og har med tiden fået stor erfaring med lige præcis de opgaver. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en professionel murer. 

Vi hjælper med alt lige fra et vandskuret hus til pudsning af væg, facader og meget mere. Trænger dine mursten til at blive skiftet ud? Det kan også være, at dit hus trænger til et helt nyt udtryk. I det tilfælde kan vi hjælpe dig med at vandskure murstenene. 

Vi kan tilbyde:

  • Konkurrencedygtige priser
  • ​Uddannet murer og ejendomsservicetekniker
  • ​Håndværker til både store og små opgaver

Har du brug for en facaderenovering?

Ved en facaderenovering kan man foretage flere forskellige ting. Først og fremmest kan det være alt lige fra mursten til en almindelig væg, der trænger til en renovering. Ved renovering af mursten kan vi enten udskifte de slidte mursten, pudse dem eller vandskure dem.

Ved at vandskure huset slipper du for et stort vedligeholdelsesarbejde i fremtiden, samtidig med at det ser godt ud og giver facaden et helt nyt udtryk. Derudover laver vi forskelligt fugearbejde på vægge og mursten.​

Hvad koster vandskuring?

Ved en vandskuring afhænger vores priser af flere aspekter. Din pris vil til hver en tid afhænge af projektets omfang. Derfor anbefaler vi til hver en tid, at du kontakter os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os for flere informationer

Har du flere spørgsmål, eller har du brug for et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til telefon 40 52 90 52 eller send en e-mail til famurerfirma@gmail.com. Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet​

Vil du kontaktes af os, angående din opgave, så udfyld gerne vores formular - så vender vi tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Af to omgange har jeg haft brug for hjælp fra FA Murerfirma. Jeg har fået min altan ombygget og fået fuget en facade. 


Begge gange er jeg blevet mødt med en imødekommenhed og hjælpsomhed uden lige. Arbejdet er blevet udført med smil og latter - og selvfølgelig til min fulde tilfredshed. 

Kan anbefales på det varmeste!

Svend Åge Petersen​​

Vores kunder siger​

FA Murerfirma​

Karensmindevej 20, 8260 Viby J

Telefon: 40 52 90 52

E-mail: famurerfirma@gmail.com