Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig murer.

​Konkurrencedygtige priser​

Uddannet murer & ejendomsservicetekniker

Håndværker til store og små opgaver

Bred viden og flere års erfaring​

Totalrenovering af hus og lejlighed står vi gerne for

​Leder du efter en kompetent samarbejdspartner, som tilbyder totalrenovering af hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos FA Murerfirma har vi bred viden på området, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Aarhus, Viby J, Skanderborg og Odder, men står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som har leveret holdbare løsninger hos mange tilfredse kunder i flere år. Gennem årene har vi fået brede kompetencer, hvilket gør os i stand til at varetage store som små opgaver. Du behøver derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en totalrenovering eller anden mureropgave.

​Vi laver gerne refleksiv isolering ved totalrenovering

Vi har de rette kompetencer til at tilbyde totalrenovering af enkeltrum, loftsrum, kældre eller hele lejligheder, villaer og sommerhuse. Det kan være alt fra gulv til loft og kan eksempelvis kombineres med refleksiv efterisolering, som ikke tager plads, men som kan spare dig for et unødvendigt energiforbrug.

Uanset om du drømmer om at få renoveret hele dit hjem eller blot et enkelt rum, så står vi med andre ord til rådighed. Vi har faste samarbejdspartnere fra andre faggrupper såsom elektrikere eller VVS-mænd, vi kan trække på, hvis der skal laves autoriseret arbejde. Nogle af vores primære arbejdsområder i forbindelse med renovering eller totalrenovering er: 

Hvad koster totalrenovering af hus?

Vi er en seriøs og pålidelig samarbejdspartner, som lægger stor vægt på at imødekomme den enkelte kundes ønsker og behov. Derfor sørger vi for at have en tæt dialog med kunden, inden arbejdet påbegyndes, hvor vi taler om forventninger og ønsker til projektet. Vi fokuserer altid på detaljen, når vi arbejder, hvilket er din garanti for, at den udførte opgave løses på den bedst mulige måde.

Hos os kan du med andre ord forvente en høj kvalitet og veludført arbejde hver gang. Det gælder uanset opgavens omfang og type. Til trods for den høje kvalitet er vores priser som regel i den lave ende af skalaen sammenlignet med vores konkurrenter. Det er et bevidst valg, idet vi ønsker at give vores kunder mest muligt for pengene. Derfor sammensætter vi også altid gerne et godt tilbud til dig.

Kontakt os for et godt tilbud på en renoveringsopgave

Hvad enten du har et enkelt rum eller et helt hjem, som du drømmer om at få renoveret, så står vi klar til at hjælpe. Vi er en professionel murermester med stor erfaring inden for totalrenovering samt mindre renoveringsopgaver. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, hvis du ønsker høj kvalitet til fordelagtige priser.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig samt få professionel rådgivning om dine muligheder, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon 40 52 90 52, sende en mail til famurerfirma@gmail.com eller bruge kontaktformularen, så vender vi

tilbage hurtigst muligt.​

Bliv kontaktet​

Vil du kontaktes af os, angående din opgave, så udfyld gerne vores formular - så vender vi tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Af to omgange har jeg haft brug for hjælp fra FA Murerfirma. Jeg har fået min altan ombygget og fået fuget en facade. 


Begge gange er jeg blevet mødt med en imødekommenhed og hjælpsomhed uden lige. Arbejdet er blevet udført med smil og latter - og selvfølgelig til min fulde tilfredshed. 

Kan anbefales på det varmeste!

Svend Åge Petersen​​

Vores kunder siger​

FA Murerfirma​

Karensmindevej 20, 8260 Viby J

Telefon: 40 52 90 52

E-mail: famurerfirma@gmail.com