Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig murer.

​Konkurrencedygtige priser​

Uddannet murer & ejendomsservicetekniker

Håndværker til store og små opgaver

Få drømme badeværelset

Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse

​Drømmer du om et nyt badeværelse, eller trænger dit badeværelse blot til en mindre renovering? Så står vi hos FA Murerfirma klar til at hjælpe dig med at løse opgaven på professionel vis.

Vi er et firma med brede kompetencer inden for faget, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave. Vi tilbyder primært renovering af badeværelse hos kunder i og omkring Aarhus, Viby J, Skanderborg og Odder, men kommer også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Hvad enten du kunne tænke dig et helt nyt badeværelse lige efter dine ønsker eller en renovering, hvor dele af dit nuværende badeværelse bevares, så kan vi løse opgaven for dig. Vi har mange års erfaring på området, og kan derfor løse mange forskellige opgaver på området. Hos os er der derfor ingen opgave, som hverken er for stor eller lille til, at vi kan løse den. 

Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte vores dygtige murer, hvis vi skal indfri din badeværelsesrenovering.

Vi hjælper dig gerne med god og faglig sparring om de muligheder, der er på dit badeværelse. Vi har nemlig løst mange forskellige opgaver og kan derfor altid tilbyde inspiration, hvis du har brug for det. 

Du kan desuden se mere om, hvilke opgaver vi tidligere har løst her på siden og lade dig inspirere.

Hvad koster et nyt badeværelse?

En præcis pris på et nyt badeværelse kan være svær at give, da det kommer an på flere forskellige ting. Prisen afhænger eksempelvis af opgavens type, omfang og materialevalg. Vores priser ligger dog typisk i den lave ende, og vi sammensætter altid gerne et godt tilbud til dig på lige netop din opgave. Du kan derfor med fordel samarbejde med os, hvis du kunne tænke dig et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse.

Til trods for vores lave priser går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Vi leverer udelukkende holdbare og veludførte løsninger af høj kvalitet, uanset om der er tale om en stor eller en lille opgave. Hvis du mangler vejledning eller rådgivning til udformningen af dit nye badeværelse eller dine muligheder for renovering af badeværelse, valg af materialer eller noget andet, så tilbyder vi også altid gerne dette. Her kan vi dele ud af vores mangeårige erfaring, som kommer dig til gode.​

Vi har fokus på detaljen ved renovering af badeværelse

Vi udfører reparationer, moderniseringer, renoveringer og ombygninger af alle typer af badeværelser og toiletter. Vi laver arbejdet i de ønskede materialer, og vi rådgiver om valg af den bedste løsning, ligesom vi hjælper med design, hvis du ønsker dette. Vi kan endvidere udskifte defekte klinker og fliser eller hjælpe med at opbygge et nyt bad eller indsætte et nyt badekar, montere badeværelsesmøbler, lave et væghængt toilet samt installere nye armaturer og så videre.

Vi koordinerer altid arbejdet med dygtige VVS-installatører og elektrikere, med professionelle firmaer, som vi samarbejder med. Du skal altså ikke selv stå for hverken koordinering eller kontakt – vi gør det nemt for dig og klarer det hele. Det gælder naturligvis, uanset hvilken opgave du skal have løst.

Vi er et professionelt firma, som altid har fokus på detaljen. Det betyder, at vi altid gør vores bedste for at løse opgaven på den mest optimale måde. Derudover lægger vi vægt på at levere en god service hver gang, hvorfor vi altid overholder alle aftaler og sætter dig og dine ønsker i centrum. Du kan desuden forvente en god og tæt dialog under hele processen, hvor du løbende vil blive grundigt informeret. Det danner et godt grundlag for, at opgaven løses hurtigt og effektivt.

​Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, priser eller noget tredje, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov, hvorefter vi sammensætter et godt og uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

Du kan ringe til os på telefon 40 52 90 52, sende en mail til famurerfirma@gmail.com eller bruge kontaktformularen, så vender vi

tilbage snarest muligt med flere oplysninger.

Vi ser frem til at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.​​

Bliv kontaktet​

Vil du kontaktes af os, angående din opgave, så udfyld gerne vores formular - så vender vi tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Af to omgange har jeg haft brug for hjælp fra FA Murerfirma. Jeg har fået min altan ombygget og fået fuget en facade. 


Begge gange er jeg blevet mødt med en imødekommenhed og hjælpsomhed uden lige. Arbejdet er blevet udført med smil og latter - og selvfølgelig til min fulde tilfredshed. 

Kan anbefales på det varmeste!

Svend Åge Petersen​​

Vores kunder siger​

FA Murerfirma​

Karensmindevej 20, 8260 Viby J

Telefon: 40 52 90 52

E-mail: famurerfirma@gmail.com