Hero billede

Totalrenovering af hus eller lejlighed

Leder du efter en kompetent samarbejdspartner, som tilbyder totalrenovering af hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos  Murermester Aria har vi bred viden på området, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Aarhus, Viby J, Skanderborg og Odder, men står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som har leveret holdbare løsninger hos mange tilfredse kunder i flere år. Gennem årene har vi fået brede kompetencer, hvilket gør os i stand til at varetage store som små opgaver. Du behøver derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til en totalrenovering eller anden mureropgave.

Vi laver gerne refleksiv isolering ved totalrenovering

Vi har de rette kompetencer til at tilbyde totalrenovering af enkeltrum, loftsrum, kældre eller hele lejligheder, villaer og sommerhuse. Det kan være alt fra gulv til loft og kan eksempelvis kombineres med refleksiv efterisolering, som ikke tager plads, men som kan spare dig for et unødvendigt energiforbrug.​

Uanset om du drømmer om at få renoveret hele dit hjem eller blot et enkelt rum, så står vi med andre ord til rådighed. Vi har faste samarbejdspartnere fra andre faggrupper såsom elektrikere eller VVS-mænd, vi kan trække på, hvis der skal laves autoriseret arbejde. Nogle af vores primære arbejdsområder i forbindelse med renovering eller totalrenovering er: 

Hvad koster totalrenovering af hus?

Vi er en seriøs og pålidelig samarbejdspartner, som lægger stor vægt på at imødekomme den enkelte kundes ønsker og behov. Derfor sørger vi for at have en tæt dialog med kunden, inden arbejdet påbegyndes, hvor vi taler om forventninger og ønsker til projektet. Vi fokuserer altid på detaljen, når vi arbejder, hvilket er din garanti for, at den udførte opgave løses på den bedst mulige måde.

Hos os kan du med andre ord forvente en høj kvalitet og veludført arbejde hver gang. Det gælder uanset opgavens omfang og type. Til trods for den høje kvalitet er vores priser som regel i den lave ende af skalaen sammenlignet med vores konkurrenter. Det er et bevidst valg, idet vi ønsker at give vores kunder mest muligt for pengene. Derfor sammensætter vi også altid gerne et godt tilbud til dig.

Byg garanti logo

Dansk Håndværk Garanti - et sikkerhedsnet for dig

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk som en medlemsvirksomhed af Dansk Håndværk har udført.

Ordningen dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Murermester Aria ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere