Hero billede

Renovering af badeværelse eller nyt badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse, eller trænger dit badeværelse blot til en mindre renovering? Så står vi hos Murermester Aria klar til at hjælpe dig med at løse opgaven på professionel vis.

Vi er et firma med brede kompetencer inden for faget, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave. Vi tilbyder primært renovering af badeværelse hos kunder i og omkring Aarhus, Viby J, Skanderborg og Odder, men kommer også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Hvad enten du kunne tænke dig et helt nyt badeværelse lige efter dine ønsker eller en renovering, hvor dele af dit nuværende badeværelse bevares, så kan vi løse opgaven for dig. Vi har mange års erfaring på området, og kan derfor løse mange forskellige opgaver på området. Hos os er der derfor ingen opgave, som hverken er for stor eller lille til, at vi kan løse den. 

Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte vores dygtige  murer, hvis vi skal indfri din badeværelsesrenovering.​

Vi hjælper dig gerne med god og faglig sparring om de muligheder, der er på dit badeværelse. Vi har nemlig løst mange forskellige opgaver og kan derfor altid tilbyde inspiration, hvis du har brug for det. 

Du kan desuden se mere om, hvilke opgaver vi tidligere har løst her på siden og lade dig inspirere.

Hvad koster et nyt badeværelse?

En præcis pris på et nyt badeværelse kan være svær at give, da det kommer an på flere forskellige ting. Prisen afhænger eksempelvis af opgavens type, omfang og materialevalg. Vores priser ligger dog typisk i den lave ende, og vi sammensætter altid gerne et godt tilbud til dig på lige netop din opgave. Du kan derfor med fordel samarbejde med os, hvis du kunne tænke dig et nyt badeværelse eller en renovering af badeværelse.

Til trods for vores lave priser går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Vi leverer udelukkende holdbare og veludførte løsninger af høj kvalitet, uanset om der er tale om en stor eller en lille opgave. Hvis du mangler vejledning eller rådgivning til udformningen af dit nye badeværelse eller dine muligheder for renovering af badeværelse, valg af materialer eller noget andet, så tilbyder vi også altid gerne dette. Her kan vi dele ud af vores mangeårige erfaring, som kommer dig til gode.​

Vi har fokus på detaljen ved renovering af badeværelse

Vi udfører reparationer, moderniseringer, renoveringer og ombygninger af alle typer af badeværelser og toiletter. Vi laver arbejdet i de ønskede materialer, og vi rådgiver om valg af den bedste løsning, ligesom vi hjælper med design, hvis du ønsker dette. Vi kan endvidere udskifte defekte  klinker og fliser eller hjælpe med at opbygge et nyt bad eller indsætte et nyt badekar, montere badeværelsesmøbler, lave et væghængt toilet samt installere nye armaturer og så videre.

Vi koordinerer altid arbejdet med dygtige VVS-installatører og elektrikere, med professionelle firmaer, som vi samarbejder med. Du skal altså ikke selv stå for hverken koordinering eller kontakt – vi gør det nemt for dig og klarer det hele. Det gælder naturligvis, uanset hvilken opgave du skal have løst.

Vi er et professionelt firma, som altid har fokus på detaljen. Det betyder, at vi altid gør vores bedste for at løse opgaven på den mest optimale måde. Derudover lægger vi vægt på at levere en god service hver gang, hvorfor vi altid overholder alle aftaler og sætter dig og dine ønsker i centrum. Du kan desuden forvente en god og tæt dialog under hele processen, hvor du løbende vil blive grundigt informeret. Det danner et godt grundlag for, at opgaven løses hurtigt og effektivt.

Byg garanti logo

Dansk Håndværk Garanti - et sikkerhedsnet for dig

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk som en medlemsvirksomhed af Dansk Håndværk har udført.

Ordningen dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Murermester Aria ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere