Hero billede

Flise- og klinkearbejde for private og erhverv

Mangler du hjælp til at få udført flise- eller klinkearbejde? Så kontakt Murermester Aria for professionel hjælp. Vi tilbyder alle former for flisearbejde både inden- og udendørs for private såvel som erhverv. Vores kunder kommer typisk fra Aarhus, Viby J, Skanderborg og Odder, men vi står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Her på siden finder du et professionelt murerfirma med stor erfaring inden for faget. Vi har løst mange forskellige opgaver i forbindelse med klinke- og flisearbejde og kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som har fokus på den mindste detalje. Derfor kan du forvente et veludført og holdbart resultat hver gang.

Vi tilbyder flisearbejde både uden- og indendørs

​Vi udfører flisearbejde og klinkearbejde i forbindelse med nybyggeri,  renovering og forbedring. Det kan være lægning af fliser til en indkørsel, terrasse eller noget tredje. Det er også blevet populært med klinker i køkken, fordelingsgang og dagligstue, da de er nemmere at vedligeholde og har et stilfuldt look. Dertil kommer naturligvis badeværelsesfliser og øvrige vådrum, hvor vi også har stor erfaring med lægning af fliser og klinker.

Mange af vores opgaver indebærer reparation og udskiftning af klinker. Det gælder især ældre  badeværelser og gæstetoiletter, hvor fliserne er knækkede eller gennemhullede, men det kan også være, fordi klinkerne er gamle og umoderne, eller fordi du gerne vil have en anden stil i dit hjem.

Hvad enten der er tale om en stor eller en lille opgave, så står vi med andre ord klar til at løse den for dig.

Vi kan løse opgaver både indendørs og udendørs, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler professionel hjælp.

Byg garanti logo

Dansk Håndværk Garanti - et sikkerhedsnet for dig

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk som en medlemsvirksomhed af Dansk Håndværk har udført.

Ordningen dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Murermester Aria ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere