Hero billede

Få en professionel vandskuring

Leder du efter en professionel murer, der kan hjælpe dig med vandskuring eller facaderenovering? Så er du landet det rette sted. Hos Murermester Aria står vi klar til at hjælpe. Vores virksomhed er beliggende i Viby J, men vi kører også gerne til Skanderborg, Højbjerg og omegn.

Selvom vi er et lille murerfirma, så kan vi hjælpe med både vandskuring og facaderenovering til konkurrencedygtige priser. Vi har stærke kompetencer inden for faget og har med tiden fået stor erfaring med lige præcis de opgaver. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en professionel murer. 

Vi hjælper med alt lige fra et vandskuret hus til pudsning af væg, facader og meget mere. Trænger dine mursten til at blive skiftet ud? Det kan også være, at dit hus trænger til et helt nyt udtryk. I det tilfælde kan vi hjælpe dig med at vandskure murstenene. 

Vi kan tilbyde:

  • Konkurrencedygtige priser
  • ​Uddannet murer og ejendomsservicetekniker
  • ​Håndværker til både store og små opgaver​

Har du brug for en facaderenovering?

Ved en facaderenovering kan man foretage flere forskellige ting. Først og fremmest kan det være alt lige fra mursten til en almindelig væg, der trænger til en renovering. Ved renovering af mursten kan vi enten udskifte de slidte mursten, pudse dem eller vandskure dem.

Ved at vandskure huset slipper du for et stort vedligeholdelsesarbejde i fremtiden, samtidig med at det ser godt ud og giver facaden et helt nyt udtryk. Derudover laver vi forskelligt fugearbejde på vægge og mursten.​

Hvad koster vandskuring?

Ved en vandskuring afhænger vores priser af flere aspekter. Din pris vil til hver en tid afhænge af projektets omfang. Derfor anbefaler vi til hver en tid, at du kontakter os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Byg garanti logo

Dansk Håndværk Garanti - et sikkerhedsnet for dig

Dansk Håndværk Garanti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk som en medlemsvirksomhed af Dansk Håndværk har udført.

Ordningen dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag, hvis virksomheden ikke er i stand til at efterleve en kendelse afsagt af Håndværkets Ankenævn, eller i helt særlige tilfælde ved domstolene. Denne garanti er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Murermester Aria ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere