Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig murer.

​Konkurrencedygtige priser​

Uddannet murer & ejendomsservicetekniker

Håndværker til store og små opgaver

Professionel murer

Flise- og klinkearbejde for private og erhverv

​​Mangler du hjælp til at få udført flise- eller klinkearbejde? Så kontakt FA Murerfirma for professionel hjælp. Vi tilbyder alle former for flisearbejde både inden- og udendørs for private såvel som erhverv. Vores kunder kommer typisk fra Aarhus, Viby J, Skanderborg og Odder, men vi står også til rådighed hos kunder uden for disse områder.

Her på siden finder du et professionelt murerfirma med stor erfaring inden for faget. Vi har løst mange forskellige opgaver i forbindelse med klinke- og flisearbejde og kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som har fokus på den mindste detalje. Derfor kan du forvente et veludført og holdbart resultat hver gang.

Vi tilbyder flisearbejde både uden- og indendørs

​Vi udfører flisearbejde og klinkearbejde i forbindelse med nybyggeri, renovering og forbedring. Det kan være lægning af fliser til en indkørsel, terrasse eller noget tredje. Det er også blevet populært med klinker i køkken, fordelingsgang og dagligstue, da de er nemmere at vedligeholde og har et stilfuldt look. Dertil kommer naturligvis badeværelsesfliser og øvrige vådrum, hvor vi også har stor erfaring med lægning af fliser og klinker.

Mange af vores opgaver indebærer reparation og udskiftning af klinker. Det gælder især ældre badeværelser og gæstetoiletter, hvor fliserne er knækkede eller gennemhullede, men det kan også være, fordi klinkerne er gamle og umoderne, eller fordi du gerne vil have en anden stil i dit hjem.

Hvad enten der er tale om en stor eller en lille opgave, så står vi med andre ord klar til at løse den for dig.

Vi kan løse opgaver både indendørs og udendørs, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler professionel hjælp.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om muligheder, materialer og priser. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig giver råd og vejledning. Derefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på enten flisearbejde eller klinkearbejde.

Du kan ringe til os på telefon 40 52 90 52 for at aftale videre, skrive en mail til os på famurerfirma@gmail.com eller bruge kontaktformularen, så vender vi straks tilbage.​

Bliv kontaktet​

Vil du kontaktes af os, angående din opgave, så udfyld gerne vores formular - så vender vi tilbage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Af to omgange har jeg haft brug for hjælp fra FA Murerfirma. Jeg har fået min altan ombygget og fået fuget en facade. 


Begge gange er jeg blevet mødt med en imødekommenhed og hjælpsomhed uden lige. Arbejdet er blevet udført med smil og latter - og selvfølgelig til min fulde tilfredshed. 

Kan anbefales på det varmeste!

Svend Åge Petersen​​

Vores kunder siger​

FA Murerfirma​

Karensmindevej 20, 8260 Viby J

Telefon: 40 52 90 52

E-mail: famurerfirma@gmail.com